Over Design to Market

Met het accelerator programma Design to Market verbinden wij jonge design startups aan ervaren bedrijvenpartners rondom een ontwerpcasus. Door het volgen van trainingen én door matching met opdrachtgevers en startup coaches, kan het designtalent zich ontwikkelen. 

Samenwerkingspartners

Design to Market is een samenwerkingsverband van drie toonaangevende designinstellingen; de Dutch Design Week, de Kazerne Foundation en Designforum. 

We worden ondersteund door zowel maakbedrijven als de gevestigde design community; een topnetwerk met een ‘makers voor makers’ mentaliteit. Daarnaast zijn wij trots op onze kring van ambassadeurs, bestaande uit financiële instellingen, ondernemers, (semi)overheden, ingenieursbureaus, designstudio’s en projectorganisaties. Deze ambassadeurs zijn sparringpartner en brengen expertise in.

De Track

Onze methodiek bestaat uit vijf fases, gericht op het ontwikkelproces van idee tot realisatie en implementatie.  Uitgangspunten zijn de passie, visie en ideeën van de ontwerpers en de onderliggende vragen: ‘Wat is er nodig om mijn expertise duurzaam door te ontwikkelen en voor welke partijen is dat interessant?’ De track Design to Market is geaccrediteerd als post HBO en post Master.

Website Design to Market

Wil je contact opnemen?

Coördinator

Jos Hardeman, Designforum

Contactpersoon

Bert Maas

Bert@designforum.nl

Bel naar Coördinator Design to Market Mail naar Coördinator Design to Market

Onze talenten

Nieuws & agenda