Een inspiratievol en kansrijk 2023

Dankzij het succes van afgelopen jaren, een evaluatie met een lovende eindconclusie en de blijvende steun van de provincie Noord-Brabant starten in 2023 weer nieuwe talentontwikkelingstrajecten.  

Design to Market, Inversie, jump!, Music Hub Brabant, Next, WOLK en PLAN maken zich op voor een nieuw jaar vol kunst, cultuur, talentontwikkeling, kansen, kennis en nieuwe samenwerkingen. 

We kijken ernaar uit om de nieuwe talenten op deze website aan je voor te stellen en nemen je graag mee naar al het bijzonders dat de talenten in 2023 voor je in petto hebben. 

TalentHub Brabant wenst iedereen een inspiratievol en kansrijk 2023!

De 7 hubs

Open voor nieuw talent

De hubs zijn al begonnen met de scouting van nieuw talent. Heb je de open call voor Inversie en jump! (de hubs voor beeldende kunsten) bijvoorbeeld al voorbij zien komen? En Design to Market is ook gestart met de werving.
Begin volgend jaar zie je uiteraard op deze website alle nieuwe talenten en hun projecten weer voorbij komen. 

Open call Inversie en jump!

Prijzenregen

Dat we met dit unieke talentontwikkelingsprogramma voor de kunst en cultuur lekker bezig zijn in Brabant is wel gebleken. Dat werd natuurlijk extra bevestigd door de positieve evaluatie in september, maar zeker ook door de prestigieuze prijzen en nominaties voor de talenten afgelopen jaar. Onder nieuws op dit platform vind je alle mooie mijlpalen van afgelopen jaar bij elkaar.

Mijlpalen

Illustratietalent van Next

Deze illustraties bij deze nieuwjaarsgroet zijn gemaakt door illustrator en animator Vera Savelkouls, deelnemer van Next, de hub voor de audiovisuele kunsten.

Meer over Vera Savelkouls

7563
Illustratie Vera Savelkouls

Meer over TalentHub Brabant