Jonge Brabantse muziekmakers laten zich horen

Soundscapes en electronics, hedendaags gecomponeerd, pop, jazz … Music Hub Brabant investeert in muziektalent in alle genres en op alle vlakken. De Hub is ontstaan uit een fusie van twee bestaande talentontwikkelingstrajecten Proud of the South voor de popmuziek en New Arrivals voor de jazz en hedendaagse muziek. 

Makers als Sanne Rambags, Dyane Donck, Rianne Wilbers en Aart Strootman hebben onder meer dit traject succesvol doorlopen en zijn inmiddels in de hele wereld actief. 

De huidige deelnemers van Music Hub Brabant stellen zich graag voor op de speciale Music Hub Night op maandag 7 november tijdens het festival November Music in Den Bosch. De nieuwsgierige luisteraar kan zich een hele avond lang laten onderdompelen in een bonte parade van veelbelovende toekomstmuziek. Het is de derde keer dat deze Music Hub Night wordt georganiseerd. 

De jonge Brabantse muziekmakers die tijdens deze Night aantreden zijn geluidskunstenaar Marieke van de Ven, pianist en zangeres Pau Li Liem, componist en pianist Aura Bouw, gitarist Sjors van der Mark, componist en saxofonist Bruno Culotti en vanuit de elektronische muziek Emiel van den Dungen (Milio)

Ben je erbij? Tickets kun je kopen via November Music.

Koop ticket

Programma 7 november

19.00 – 19.30 uur: Marieke van de Ven (Verkadefabriek Clubzaal) 

19.30 – 20.00 uur: Bruno Culotti (Verkadefabriek Tramkade) 

20.00 – 20.30 uur: Emiel van den Dungen (Verkadefabriek Clubzaal) 

20.30 – 21.00 uur: Aura Bouw (Verkadefabriek Tramkade) 

21.00 – 21.30 uur: Pau Li Liem (Verkadefabriek Clubzaal) 

21.30 – 22.00 uur: Sjors van der Mark (Verkadefabriek Tramkade)

Wil je contact opnemen?

Mail naar Coordinator Music Hub Brabant

Meer nieuws