Voor haar werd dan ook al vroeg duidelijk dat ze wilde werken aan ‘totaal producties’ met daarin ruimte voor dans, poëzie en alles wat kan meewerken aan een ervaring die symbolisch is en verbind… en meer is dan alleen maar een liedje. Dat is ook de reden dat Paloma in Tilburg belandde, omdat ze aan de Fontys Hoge School ruimte zag voor deze verschillende disciplines. Tijdens haar opleiding heeft ze dan ook veel samengewerkt met studenten van andere richtingen binnen de opleiding, waarmee ze samen projecten is aangegaan.

Ondertussen heeft Paloma net haar eerste (digitale) album uitgebracht via Sonna Records met de naam ‘Ritual’, waarop ze samenwerkt met Joost Lijbaart (drums/percussie), Sjoerd van Eijck (piano) en Johannes Fend (bas). Op deze plaat combineert ze haar Spaanse roots met jazz en klassieke muziek en voor elk liedje werd een video gemaakt. Samengevoegd vormen deze video’s een film, die eind mei in Cinecitta in Tilburg in zijn geheel werd vertoond.
Paloma zal binnenkort afstuderen aan het conservatorium, wat dit de perfecte timing maakt om aan het Talent Hub traject te beginnen.

7840