Artistieke ambities

Paloma's artistieke dromen zijn breed en gedreven. Over haar motivatie zegt ze: "Ik wil zoveel mogelijk optreden om mijn naam naar buiten te brengen, een inkomen te genereren en een stabiele carrière op te bouwen." Afgelopen jaar bracht ze haar album RITUAL uit en ze streeft ernaar om "RITUAL"-optredens te geven op diverse festivals en podia. Daarnaast wil ze haar tweede album "La luna cae" opnemen. Over het opnemen van een live album met Hiedra, voegt ze toe: "Ook dit is een plaat die ik in 2024 zou willen opnemen, het liefst ergens in de lente van 2024."

Haar artistieke identiteit verder ontwikkelen, staat centraal in haar doelen. Ze zoekt naar manieren om haar unieke muzikale stijl te weerspiegelen en op die manier een stabiele carrière en inkomen kan opbouwen. "Mijn belangrijkste artistieke doel voor dit traject is het vestigen van mijn artistieke identiteit, mijn carrière en inkomen," legt ze uit.

Persoonlijke en professionele groei

Op persoonlijk vlak zoekt Paloma naar meer balans. "Als kunstenaar moet ik leren wanneer ik moet rusten," geeft ze toe. Zakelijk gezien focust ze de komende tijd op haar eerste album en het uitbreiden van haar netwerk. "Ik zou graag mijn netwerk in Nederland uitbreiden," zegt ze.

Methodiek

Paloma's strategie omvat intensieve studie, compositie, en oefening. "Ik wil mijn stem verder ontwikkelen en nieuwe kleuren en een groter geluid vinden," vertelt ze over haar artistieke ontwikkeling. Ze plant deelname aan wedstrijden en open calls in zowel Nederland als Spanje, en ziet training in disciplines zoals theater en dans als cruciaal voor haar artistieke visie.

Ondersteuning door Music Hub Brabant

Music Hub Brabant biedt Paloma professionele en persoonlijke ontwikkelingskansen. "Het is fijn om ondersteuning te hebben, vragen te stellen en hulp te krijgen van professionals met meer ervaring in de industrie,zoals Bartho" merkt ze op. Ze werkt al samen met enkele artiesten en hoopt op meer projecten en samenwerkingen in de toekomst.

Toekomstplannen

Na het afronden van het traject hoopt Paloma een meer gevestigde carrière te hebben opgebouwd. "Ik adem muziek, het is een noodzaak, zuurstof voor mijn ziel en ik zal blijven creëren, experimenteren, en ontdekken wat het betekent om een kunstenaar te zijn," zegt ze gepassioneerd.

8094

Samenvatting van Paloma's doelen:

Artistiek: Optreden op festivals, opnemen van albums, samenwerken met gelijkgestemde muzikanten en het ontwikkelen van haar artistieke identiteit.

Persoonlijk: Balans vinden tussen werk en privéleven.

Zakelijk: Het vermarkten van haar album ‘RITUAL’, netwerk uitbreiden en kennis opdoen over de muziekindustrie.

Methodiek: Intensieve studie en praktijk, deelnemen aan competities en training in theater en dans.

Ontwikkeling: Professionele en persoonlijke ontwikkeling door middel van mentoring en netwerkmogelijkheden.

Toekomst na het traject: Gevestigde carrière en focus op grotere projecten.

“Mijn doelen zijn om te leren hoe ik mijn carrière kan beheren, hoe ik concerten kan krijgen en hoe de industrie werkt, om meer te leren over marketing en het delen van mijn muziek en kunst, zodat het een publiek bereikt.” Door haar passie en duidelijke visie belooft Paloma's reis bij Music Hub Brabant een transformerende ervaring te zijn, die haar zal helpen haar ambities als kunstenaar te realiseren en haar artistieke horizon te verbreden.
Volg Paloma op Instagram.

Meer Music Hub Brabant nieuws: