In Tosca’s werk staan onverschrokken vrouwen vaak centraal. Kijkers geven vaak aan dat ze zich gesterkt voelen door haar werk, en dat het voelt alsof ze in de spiegel kijken. De grafische karakters inspireren om je uit te spreken over waar je voor staat. Het is een kwaliteit die is opgemerkt door verschillende organisaties, waaronder Amnesty International.
 
Naast haar werk als illustrator, animator en het runnen van een Etsy-winkel, werkt Tosca als docent-assistent / producer op de kunstacademie AKV | St.Joost, dezelfde academie waar ze illustratie studeerde voordat ze er in 2018 haar master in animatie behaalde.
 

de partners in Next
Ze is ondernemend en eager, en weet ook goed wat ze nog niet kan. Daarnaast heeft ze een zeer open houding en zoekt ze op een hele organische en natuurlijke manier samenwerkingen op, ook buiten haar genre. Ze onderzoekt en bevraagt urgente en actuele thematieken als gender- en diversiteitskwesties op een geheel eigen manier. We zijn ervan overtuigd dat Tosca echt impact kan maken en verandering tot stand kan brengen middels haar werk en haar vraagstelling. Daarnaast vinden we het een pre dat Tosca zeer bewust bezig is met haar publiek. ”