Dit jaar  is er een enorme verscheidenheid aan talenten. Zo is er Amin Ebrahimi die eind 2018 vanuit Iran naar Tilburg kwam om te studeren aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Ondertussen werkt Amin als composer en als dirigent, onder andere voor het Brabant Kamer Orkest. Ook Paloma Lazara Arteaga kwam vanuit het buitenland naar Tilburg om te studeren aan het Conservatorium. Van kleins af aan is deze Madrileense al omringd door muziek en nu ze haar studie bijna heeft afgerond, werkt ze aan totaal producties met daarin ruimte voor zang, dans en poëzie.

Zowel Oscar Peters als Ramses3000 begeven zich op het experimentele elektronische pad, en hebben allebei al een behoorlijke reputatie opgebouwd. Zo schreef Oscar een compositie voor het Rewire Festival en tourde Ramses3000 de wereld over met een van zijn vorige acts, Caïro Liberation Front. Ook Changing Tides is niet onbekend met touren en verpletterden al veel zalen met hun metalcore.

De andere deelnemers van Music Hub Brabant zijn De Toegift (die op Best Kept Secret festival spelen), bassist Stef Joosten, zangeres Penny Roox, rapper Fano en de talentvolle band Mood Bored.

Music Hub Brabant is onderdeel van TalentHub Brabant en ondersteunt talenten die door de sector zelf worden uitgekozen. Zij geven daarbij ondersteuning via een netwerk van culturele organisaties  zoals festivals, podia, etc. TalentHub Brabant maakt gebruik van een werkwijze die werd ontwikkeld door de Brabantse professionele kunst- en cultuursector, de provincie Noord-Brabant en Kunstloc Brabant.

Meer over Music Hub Brabant