7837

In de snackbar waar hij toen een bijbaantje had, begon hij aan zijn skills te werken terwijl hij rapte over snacks, de klanten en het bourgondische leven. Uiteraard zat daar de nodige potie humor in en dat zijn eigenlijk nog steeds de twee pijlers waarop Fano muziek maakt: het bourgondische leven en humor.

Ondertussen ging hij ook met zijn broer mee als die moest optreden en op die manier deed hij veel podiumervaring op als back up mc. Dit alles bracht Fano ertoe om zelf zijn eerste track op te gaan nemen. “Mijn broer werkte veel samen met de Bredase producer Ben Jur en omdat hij dus veel bij ons thuis kwam, raakte ik ook met hem bevriend. Op een gegeven moment wilde ik ook graag een nummer op gaan nemen en toen ik hem dat vertelde, reageerde hij direct positief en zei dat we dat dan serieus moesten aanpakken. Dat hebben we gedaan en via mijn broer is die track bij Steen terechtgekomen, die met zijn Infected records interesse had om het uit te brengen. En dus hebben we toen nog wat meer nummers gemaakt, die later zijn uitgebracht onder de naam ‘Bourgondisch.”

Voor Talent Hub wil Fano zich focussen op de live shows en die nog beter maken. Zo wil hij graag met professionals nadenken over stage props en het totaalbeeld van zijn shows. “De rode draad in mijn muziek is humor en eten en dat zou ik heel graag wat meer met mijn live shows gevisualiseerd zien worden.”