Remy Alexander

Remy Alexander (1991, Zaandam) is componist en schrijft zowel in opdracht voor solisten en ensembles als autonoom. Daarnaast geeft hij als zelfstandig muziekdocent compositieles aan jongeren.

Ga naar het profiel van Remy

Remy Alexander
Remy Alexander

Max Frimout

Max Frimout (1999, Nuenen) maakt elektronische muziek met modulaire synthesizers en computerprogramma’s. Hij experimenteert live met andere disciplines, zoals dans en beeldende kunst. Daarnaast studeert hij Natuurkunde aan de Technische Universiteit van Eindhoven.

Ga naar het profiel van Max

Max Frimout
Max Frimout

Flemming

Flemming (Flemming Viguurs, 1996, ’s-Hertogenbosch), zijn tweede naam is Freddie, genoemd naar de frontman van Queen. Eigenlijk is muziek dan ook al vanaf zijn geboorte een rode draad in zijn leven. Op zijn 9e speelde hij Ciske de Rat in de gelijknamige musical en daarmee was zijn interesse voor het podium geboren.

Ga naar het profiel van Flemming

Flemming
Flemming

Koen Smits

Koen Smits (1991, Baarschot) is trompettist. Hij schrijft voor en speelt in eigen bands, zoals Mudita, en treedt op met grote orkesten. Daarnaast mixt hij albums.

Ga naar het profiel van Koen

Koen Smits
Koen Smits

Remme

Al vanaf zijn 16e gaat Remme (Remme ter Haar, 1999, Eindhoven) bijna maandelijks naar Berlijn, om daar in de studio van zijn voormalig gitaarleraar aan zijn muziek te werken. Die gitaarleraar leerde hij op zijn 12e kennen, toen hij begon met gitaarspelen. Ondertussen is hij getekend door Universal Duitsland en heeft hij al 2 top 40 hits gehad in Tjechië, waar hij daardoor al sinds juni 2020 in de hitparade staat met zijn (pop) muziek, die hij zelf ‘links van het midden’ noemt.

Ga naar het profiel van Remme

Remme
Remme

Mathilde Nobel

Mathilde Nobel (1996, Oud-Beijerland) is producer, beeldend kunstenaar en muzikant. In haar muziek combineert ze experimentele, elektronische klanken met een hedendaagse sound.

Ga naar het profiel van Mathilde

Mathilde Nobel
Mathilde Nobel

Laylo

Laylo (Lászlo Marinakis, 1996, Eindhoven) is vanaf zijn 8e al veel met taal bezig. Op die leeftijd begon hij met het schrijven van rijmpjes om zijn emoties van dat moment te kunnen uiten, en dat is hij daarna eigenlijk altijd blijven doen. Pas op zijn 14e wees iemand hem erop dat hij dat talent misschien ook weleens zou kunnen inzetten voor het maken van hiphop teksten.

Ga naar het profiel van Laylo

Laylo
Laylo

Jens Meijer

Jens Meijer (1996, Den Bosch) is drummer en componist in de Nederlandse jazzscene. Hij studeerde in 2020 af aan Codarts in de richting jazz drums en timmert nu aan de weg met diverse jazzprojecten, zoals zijn eigen band Ezthetic.

Ga naar het profiel van Jens

Jens Meijer
Jens Meijer

PXRPLE JAZZ

PXRPLE JAZZ (1995, Den Haag) zingt eigenlijk nog niet zo lang. Van kleins af aan was dans haar grote passie. Op verschillende manieren was ze daar mee bezig, en pas op latere leeftijd besloot ze om ook het zingen een kans te geven. Ze deed auditie op de Rockacademie in Tilburg en werd direct aangenomen. “Als kind had ik een duidelijk talent voor dansen en was ik niet veel met muziek bezig. Dat wilde ik wel, maar daar kreeg ik niet echt de ruimte voor.”

Ga naar het profiel van PXRPLE JAZZ

PXRPLE JAZZ
PXRPLE JAZZ

To Adelaide

To Adelaide is een punk/shoegaze band uit Tilburg die wordt geleid door Luc Jeuken (1992, Boxmeer). De band werd opgericht in 2017 toen Luc aan de Rockacademie studeerde. Uiteindelijk studeerde hij, deels, met To Adelaide daar aan af.

Ga naar het profiel van To Adelaide

To Adelaide
To Adelaide

Wil je contact opnemen?

Mail naar Coordinator Music Hub Brabant