Krachtenbundeling van politiek en cultuur

Politiek, kunst en cultuur. Die werelden kunnen best wat meer verbinding gebruiken. De politiek mag bewuster zijn van het innovatieve vermogen van de culturele sector. En de culturele sector mag meer betrokken worden bij nieuw beleid. De podcast KunstKracht van kennisorganisatie Kunstloc geeft die krachtenbundeling een extra boost. 

 

Luister naar KunstKracht #5

Krachtenbundeling van politiek en cultuur

Talentontwikkeling en de Provincie Noord-Brabant

In de vijfde aflevering van KunstKracht gaan Paulien Mandos, coördinator bij talenttraject Next en Playgrounds en Kasper van den Langenberg, statenlid voor D66 bij de Provinciale Staten van Noord-Brabant met elkaar in gesprek over over talentontwikkeling, de ambities in het bestuursakkoord en wat er nodig is om die te kunnen verwezenlijken. 

Transcript van KunstKracht #5

Talent ín de podcast

Talentontwikkeling is niet alleen een van de thema's in deze aflevering. Twee talenten uit TalentHub Brabant produceerden deze podcast ook mee voor Kunstloc. 

Cox Janssens, ook wel bekend onder de naam Conform Cox, doet mee aan talenttraject Next en maakte de opnames en illustraties voor KunstKracht. 

Woordkunstenaar Joshua Snijders deed mee aan het talenttraject voor de letteren, WOLK. Hij sluit elke aflevering kunstkrachtig af.   

Meer nieuws over TalentHub Brabant