Na het succes van de eerste versie van Jump!, die in 2014 van start ging, krijgt opnieuw een aantal kunstenaars de kans dit talentontwikkelingstraject te volgen. Jan van Hoof Galerie en Galerie Mieke van Schaijk, beide gevestigd in Den Bosch, Luycks Gallery in Tilburg en Galerie Nasty Alice in Eindhoven selecteerden de deelnemers voor dit traject.
De kunstenaars krijgen gedurende anderhalf jaar zowel een gezamenlijk als een individueel traject aangeboden. Ze krijgen de ruimte om zich op artistiek vlak te ontwikkelen. Door het volgen van cursussen en trainingen kunnen zij zich vaardigheden eigen maken  die ondersteunend kunnen zijn in het opbouwen van hun beroepspraktijk. Bijzonder aan dit project is dat de galeries hierin samenwerken en hun kennis en netwerk beschikbaar stellen. 

De deelnemende kunstenaars zijn: Guido van Amelsfoort, Rijkers & Blonk, Tessa Chaplin, Jeroen Duijf, Fang Mij, Remy Neumann, Maurits Wouters, Murat Yıldız.

De expositie is van 4 januari t/m 27 januari 2019 te zien in Kunstpodium T, Noordstraat 105 in Tilburg. Kunstpodium T zet zich als kunstplatform in voor de ontwikkeling van jonge kunstenaars op zowel artistiek als zakelijk gebied. Kunstpodium T is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

De opening vindt plaats op vrijdag 4 januari 2019 om 20.30 uur (open vanaf 19.30). U bent van harte welkom om de opening gratis bij te wonen!