Aangenaam!

Ik ben Dion Soethoudt (1988), geboren en getogen te Den Bosch. Ik studeerde aan de Design Academy in Eindhoven. In mijn carrière er tot nu toe zit een stijgende lijn, elk jaar kijk ik terug op een jaar van groei en vooruitgang. Met name op het gebied van ontwikkelen van inzicht in het positioneren van mijn werk en mijzelf. 

1052

Op 26 januari presenteerde Soethoudt zijn werk ‘Stealing from myself’  tijdens de Cultuurnacht Breda in De Teruggave in het kader van de expo We are Next – Next talents exposed. 
 

Het tofste dat ik tot nu toe heb gedaan?

Ik was uitgenodigd voor een twee maanden lange art/design-residentie in Tokyo. Ik kijk terug op een unieke ervaring waarin ik mijzelf zowel heb verrast in het werk wat ik daar heb gemaakt als ook verschillende inzichten die ik daar heb opgedaan. 
 

Hier zie je een verslag van Tokyo

Waardoor valt Dion Soethoudt op?

Het werk van visual designer Dion Soethoudt verwondert je en laat je lachen. Soethoudt deed de Design Academy en creëert zeer originele multi-disciplinaire design met als centrale thema ons onbewuste gedrag. De partners in Next zijn van mening dat Soethoudt onze manier van denken uitdaagt en bevraagt.
 

De partners in Next zijn van mening dat Soethoudt onze manier van denken uitdaagt en bevraagt.”

Wat gaat Dion Soethoudt de komende periode ontwikkelen?

Soethoudt gaat een ‘intern’ coachingstraject aan bij partner PostPanic, waarin gefocust zal worden op zijn positionering en de ontwikkeling van zijn beroepspraktijk. Daarnaast zal PostPanic zich inzetten om zijn netwerk uit te breiden. Op dit moment beraadt Soethoudt zich op het project dat hij binnen Next gaat ontwikkelen en welke inhoudelijke coach daarbij past.