TalentHub Brabant Kijk- en Luistertips

🎧In de podcast Kunst is Lang van Mister Motley Magazine vertelt beeldend kunstenaar Ruben Mols over hoe hij de fysieke en digitale wereld probeert te vangen in zijn werk, over zijn uitvergrote 3d geprinte Tamagotchi van PLA bijvoorbeeld en over het silhouet van een goudvis in een kom, dat hij regel voor regel opbouwde uit zwarte leestekens tegen een witte achtergrond. Ruben Mols doet nu mee aan de vierde editie van het talenttraject jump!, de hub voor beeldende kunsten. 

Kunst is Lang - afl. 288 

Luister hier

 

📹 Manu van Gersbergen ging voor de videoserie PLANportretten in gesprek met theatermaker Timo Tembuyser. "Ik denk dat samen zingen misschien wel de meest activistische daad is die er is, omdat het gaat over jezelf verliezen in zekere zin. In een goed koor hoor je jezelf niet meer. Je geeft je stem samen met anderen en er gebeurt iets in die samensmelting van stemmen wat lijven niet kunnen, waardoor je jezelf verliest zonder dood te gaan." Van 2021 t/m 2023 deed Timo Tembuyser mee met PLAN, de hub voor de podiumkunsten. 

Bekijk dit PLANportret hier 

 

🎧 In de podcastserie van Museum Jan Cunen vertelt beeldend kunstenaar Jordie Rovers over zijn passie voor archeologie en over zijn avonturen als deelnemer van talenthub jump! 

Het Mes In - afl. 4 

Luister hier