TalentHub jump! was te gast bij hubpartner Het Vincent van GoghHuis in Zundert.

Chantal van Lieshout vertelde over haar zonnebadende zonnebloem die daar te zien is. En ze nam ons daarna mee naar de expo van nog meer van haar werk in de naastgelegen Van Gogh Galerie. Daarvoor maakte ze tijdens een residentie van een maand in de werkruimte Van Gogh AiR indrukwekkend veel indrukwekkends. Met de zonnebloem als vertrekpunt.
Nog te zien t/m 26-1!
 

Op dit moment is Vita Buivid de artist-in-residence in Van Gogh Air. Zij deelde haar werkwijze met geheimschrift van melk met de jump!-talenten. Door een kaars onder het papier te houden wordt de tekst leesbaar.

Fenna Koot vertelde de groep het verhaal achter de dwangbuis die ze maakte toen ze twee maanden in residentie verbleef in gastatelier De Moeren nabij het Van GoghHuis in Zundert. Die dwangbuis is nu onderdeel van de expo in het huis. Binnenkort gaat Fenna opnieuw in residentie om haar werk met Van Gogh en zijn behandelingen als inspiratie nog verder uit te diepen. To be continued!
 

De dag eindigde bij Galerie Ecker in Breda voor de opening van de expo met werk van de voormalige jump!'ers Remy Neumann en Ema Vaneková en waar ook werk hangt van Jesse Fischer van de talenthub Inversie.

En ondertussen gingen de eerste ideeën voor de eindexpo van alle jump!'ers in augustus in PARK in Tilburg ook al over tafel.

Meer over jump!