Tuinrek

Eind 2016 werd Jenna voor het eerst gevraagd door Puha voor een ontwerp van kasten op maat, met een tuinrek als inspiratie. Al snel werd ze gevraagd voor een aanvullend en functioneel ontwerp, dat de uitstraling van de winkel zou verrijken. Het ontwerp moest aansluiten op het eerste ontwerp van haar hand, makkelijk te verplaatsen en geschikt voor de presentatie van sieraden, schoenen, servies en kaarten zijn.

1928

Jenna ontwierp een uniek meubelconcept voor de winkel, bestaande uit drie tafels en een spiegel. De metalen frames laten op speelse wijze een grafisch lijnenspel zien. Het oudroze lijnenspel verbindt de verschillende verdiepingen van het meubel, gemaakt van half transparant acrylaat. De verdiepingen van acrylaat kunnen verplaatst binnen het metalen frame worden, zodat de winkel telkens een nieuwe uitstraling krijgt.

Jenna Postma

Design to Market

Bij Design to Market werkt Jenna dit concept verder uit, waardoor het in verschillende vormen te gebruiken is voor verschillende doelen. Door dit ontwerp in een bredere context te plaatsen, kan Jenna (een variant op) het concept toepassen in nieuwe opdrachten. 

Meer over Design to Market

Design to Market

Wil je contact opnemen?

Mail naar Jenna Postma