24 februari 2023

Hall of Fame in Tilburg

Deuren open vanaf 20.00u

Gratis entree

 

𝗣𝗫𝗥𝗣𝗟𝗘 𝗝𝗔𝗭𝗭

Multi-getalenteerd PXRPLE JAZZ is niet bang om haar gevoelens of mening te uiten. Als een Queer womxn of colour, een spirituele ziel, viert te trots diversiteit. Laat de aanwezigheid van haar veelzijdige persoonlijkheid en verschillende stemmingen je meenemen naar een andere wereld. Door haar vibes voel je altijd haar energie & liefde.

 

Mathilde Nobel

Nadat Mathilde afgestudeerd is van de kunstacademie in Breda (2020) heeft ze zich steeds meer geconcentreerd op elektronisch muziek. Tijdens haar studie heeft ze zichzelf leren produceren waarna ook een verband is ontstaan tussen haar beeldende werken en haar muziek. Indirect legt Mathilde een verband tussen hedendaagse media en onze verhouding tot de geschiedenis. Hoe kijken we naar mythologische verhalen door de lens van het nu? Deze vragen uiten zich in een zoektocht tussen verhalende en abstractere muziek, waarin lagen muziek met elkaar lijken te communiceren. Daarnaast experimenteert Mathilde met haar stemgebruik, waarin ze soms dient als lead en soms als instrument wordt ingezet.   Tijdens haar Music Hub Traject probeert Mathilde een vorm te vinden waarin haar beeldende werken, waaronder schilderijen, film en 3d animatie, en haar muziek samenkomen. Daarvoor werkt ze nu nauw samen met de Willem Twee Studios die haar begeleiden.

 

Milio

“Ik houd ervan om elke keer een andere aanpak uit te proberen”. Typisch Milio, die altijd op zoek is naar de puurste vorm van elektronische muziek.  En dat hoor je terug in zijn psychedelische sound en meeslepende melodieën. “De muziek komt helemaal vanuit mezelf. Het is wie ik ben en dat hoor je. Ik maak het niet om te scoren.” Maar dát hij ermee scoort, mag duidelijk zijn. Milio kan rekenen op veel DJ support van grote namen als Dixon, &ME, Solomun en veel anderen. Eerder was hij al onderdeel van Tunnelvisions. Tot het tijd was voor wat nieuws. 

Meer over Music Hub Brabant