Joshua Snijders, Gitka te Poel, Ziya Altmis, Corinne Heyrman en Frederike Luijten geven op 27 november in De Nieuwe Vorst het publiek een inkijkje in wat ze de afgelopen anderhalf jaar hebben ontwikkeld tijdens hun deelname aan WOLK, de TalentHub voor de letteren. Daarnaast staat de avond in het teken van het eindwerk van hun WOLK-residentie, getiteld 'Grondwerk'.
 

Tickets!

Grondwerkers

Voor Grondwerk verbleven de schrijvers, als literaire antropologen, enkele dagen tot weken op een plek in Noord-Brabant waar mensen samenkomen. Ze onderzochten wie en wat een moderne stad verbindt. Na hun verblijf schreven ze een tekst, geïnspireerd op de ervaring die ze er opdeden en de gesprekken die ze daar voerden met 'Grondwerkers'. Oftewel: de sleutelfiguren in een stad, die mensen – bewust of onbewust – samenbrengen.

WOLK is het talentontwikkelingstraject voor schrijvers, performers en makers bij wie het woord centraal staat. WOLK biedt talentvolle schrijvers langdurig intensieve begeleiding en een plek om zich te ontwikkelen en te verdiepen.

 

Alle WOLK'ers

Grondwerkers

Meer nieuws van WOLK