Robin van Hekezen bij Acentricspace in Shanghai

Robin van Hekezen maakt de komende weken nieuw werk vanuit Shanghai tijdens de residenctie bij Acentricspace in Shanghai. Haar werk zal daar ook in de gallery te zien zijn.  Tijdens deze residentie ligt de focus van Hekezen vooral op experimenteren met schilderen en installatie.
Waarschijnlijk zal een van haar nieuwe werken ook te zien zijn tijdens de jump-tentoonstelling in PARK in Tilburg (24.08.2024 - 15.09.2024).

Robin van Hekezen

Robin van Hekezen bij Acentricspace in Shanghai

Fenna Koot aan het werk in Tokyo

Fenna Koot is van mei tot en met juli aan het werk bij het Goethe Instituut Villa Kamogawa in Tokyo. Ze werkt daar samen met Emmie Liebregts aan hun project over hoe de mentale en fysieke leefruimte in elkaar grijpen. Eerder verbleven zij voor dit project ook bij Van Gogh AIR en onlangs in de residentie in Saint-Remy de Provence bij de kliniek waar ook ooit Vincent van Gogh werd behandeld.  

Het werk op de foto was in mei te zien in het Albert van Abbehuis in Eindhoven.

Fenna Koot

Fenna Koot aan het werk in Tokyo

Jeanine Vloemans op residentie bij EKWC

Jeanine Vloemans focust zich als artist-in-residence bij EKWC in Oisterwijk op de mogelijkheden van pigmenten in klei om daar nieuwe werken mee te maken. Ze bouwt er aan nog grotere traandruppels dan de traandruppels die we al van haar kennen. Het wordt een complete installatie.

Jeanine Vloemans

Jeanine Vloemans op residentie bij EKWC

Meer over jump!