In 2017 studeerde Rosie af aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Haar passie voor fotografie verschoof naar film. Na haar afstuderen begon ze onderaan de ladder in Amsterdam, als productie-assistent. Decors verven, 8 meter gordijn strijken, goudvissen regelen, en alles daartussenin... Dit gaf haar de kans om high-end filmregisseurs en producenten te observeren.

Dus zonder een specifieke opleiding in film te hebben, kon ze toch leren over het maken van films door goed om zich heen te kijken en veel te doen. Na een paar jaar assisteren ging Rosie aan de slag als creatief producent bij RAAK RDAM. Bij Raak was ze verantwoordelijk voor het maken van video's voor klanten als de Nederlandse Spoorwegen, Noordhoff Uitgevers, La Roche en vele anderen. Het creatiegedeelte van de video's lag haar beter dan het productiegedeelte. Na dit bedrijfsavontuur ging ze weer freelancen, maar nu als videoregisseur.

Op dit moment werkt ze aan een documentaire voor RTL en Videoland, maar ze regisseert ook commerciële video's. Haar stijl is poëtisch en artistiek, waarbij ze het liefst zo vaak mogelijk poëzie verwerkt. Als regisseur is ze altijd op zoek naar een sterke connectie met het onderwerp. Dit kan zijn met een concept voor een commercial, of met het hoofdpersonage voor een documentaire. Op deze manier wordt een stukje van haar eigen persoonlijkheid verweven in al haar projecten.

Rosie vindt dat creativiteit voor ieder individu uniek is, maar als je een persoonlijke band met je project houdt, het altijd uniek zijn. Ze hoopt projecten te creëren die de ziel voeden. Soms is het gewoon een gevoel dat de kijker zich herinnert, soms is het een belangrijke boodschap.