In 2021 studeerde ze cum laude af aan de St. Joost School of Art and Design met haar korte animatiefilm Waan(Beeld). Deze werd ook bekroond met de Jeroen Bosch Ziekenhuis Award.

Mackenzie vindt haar eigen werk het meest meeslepend als het expressief en kleurrijk is en een band aangaat met de kijker. Ze streeft ernaar dat haar publiek zich identificeert met het surreële, maar ze wil ook een uniek menselijke verhaal brengen. Haar werk kent veel diepte door rauwe korreligheid en textuur. Ze houdt van een rauw randje in haar werk en probeert dingen vanuit verschillende (vis-oog😉) perspectieven te zien.

Mackenzie ziet veel potentie in het horrorgenre en de nuance die het kan brengen in onderwerpen als zelfonderzoek en geestelijke gezondheid. Het genre vertaalt onbegrepen en vaak ongrijpbare onderwerpen naar tastbare monsters en gevaren die het publiek kan vrezen (en dus begrijpen). Ze combineert deze verhalen met felle kleuren en lay-outs die de blik van de kijker vloeiend door het verhaal leiden. Mackenzie werkt momenteel als art- en animatieregisseur voor een Ultrakort-project, gesubsidieerd door het Nederlands Film Fonds.