THIS ART FAIR

Meer dan 120 zelfstandige kunstenaars vind je op This Art Fair. In stands, op de beursvloer, met performances en zelfs rondom de iconische Kromhouthal. En natuurlijk staat Inversie er net zoals vorig jaar ook weer. Kom je de stands van Sam Scheuermann, Urša Prek, Maja Irene BolierAhn Sung Hwan, Vince Donders, Britte Koolen en Emmie Liebregts bezoeken? 

📅 Donderdag 7 t/m zondag 10 juli

📍This Art Fair | De Kromhouthal, Gedempt Hamerkanaal 231 | Amsterdam

This Art Fair is een alternatief voor de traditionele business modellen in de kunstwereld, waarin galeries en kunsthandelaren een essentiële rol spelen. De  kunstbeurs bestaat uit solopresentaties van individuele kunstenaars. This Art Fair biedt kunstenaars de mogelijkheid om op een professionele en georganiseerde manier zelfstandig hun kunst te presenteren en te verkopen. Hiermee is het een alternatief voor de traditionele business modellen in de kunstwereld, waarin galeries en kunsthandelaren een essentiële rol spelen. Naast de beurs zijn er masterclasses, workshops en netwerkbijeenkomsten voor alle professionele kunstenaars.

Inversie begeleidt talentvolle, jonge beeldend kunstenaars uit Brabant in de overgang van de academie naar een veelzijdige beroepspraktijk. Een jaar lang worden jonge kunstenaars, die hun werkveld buiten de reguliere kaders van de kunstwereld plaatsen, begeleid in hun artistieke ontwikkeling en passend ondernemerschap.
Nieuwsgierig? www.inversie.nu. Meedoen als talent, expert of meer informatie? Mail naar info@inversie.nu Of volg onze nieuwsbrief.

 

Nieuwsbrief Inversie

Meer nieuws over Inversie