In deze masterclass van Netflix' Chris Mack bekijk je een aantal van de meest iconische filmpersonages aller tijden om te leren over de archetypes die ervoor zorgen dat het publiek de personages die je creëert wil steunen.

Christopher Mack is Director, Grow Creative voor Netflix International Originals.
Na zijn afstuderen aan Loyola Law School startte Chris in de televisiewereld bij NBC Studios als medewerker en hij klom snel op tot leidinggevende. Gedurende zijn tijd bij de nieuw opgerichte NBC Studios hield hij toezicht op een gevarieerde lijst van shows waaronder: THE FRESH PRINCE OF BEL AIR, IN THE HOUSE, onder andere. Chris schreef ook zeven jaar aan verschillende drama's van één uur, waaronder ER, THE PRACTICE en THE NEW TWILIGHT ZONE.
Daarna begon Chris als hoofd van de Warner Bros. Workshop, het schrijf- en regieprogramma voor professionals die hun televisiecarrière willen starten en/of voortzetten. Naast deze verantwoordelijkheden versloeg Chris hitshows als TWO AND A HALF MEN en SMALLVILLE voor de afdeling Current Programs.

Na Warner Bros. werd Chris Senior Vice President of Scripted Content voor Stage 13, waar hij toezicht hield op alle originele scriptseries en ontwikkelingsprogramma's in verschillende genres, waaronder de met een Emmy genomineerde Netflix-series SPECIAL en IT'S BRUNO.

De personages waar het publiek van houdt, zijn degenen waar ze het meest achter staan. Ontdek hoe de doelen van je personage, de waarden waarin ze geloven en de keuzes die ze maken bepalen of je personage de iconische status bereikt om geliefd te zijn bij miljoenen mensen over de hele wereld of vervaagt in de obscuriteit omdat ze geen rooting interest hebben. Chris Mack neemt je mee op een diepgaande verkenning van enkele van de beroemdste filmpersonages die ooit het scherm sierden en waarom ze een wortelwaardige status bereikten.

Deze masterclass is in het Engels. Beperkt aantal plaatsen! 

Vrijdag 27 januari - 14.00-16.00
NatlabEindhoven

Tickets

7584

Meer over Next