De drie talenten die meedoen aan deze pilot zijn: Nino Basilashvili, Amber van Rangelrooij en Ruben Warnshuis.

Door het beste van twee werelden te combineren komen deze makers tot verrassende resultaten maar lopen ze ook tegen moeilijkheden aan. Zijn ze designer of kunstenaar? Met het uitgebreide netwerk en de ervaring binnen deze samenwerking helpt KOP de makers hun plek in het werkveld te claimen en verstevigen.
 
Over KOP
KOP werkt aan een beter klimaat voor kunstenaars. Het biedt startende professionele kunstenaars de kans zich te ontwikkelen tot zelfstandig professionele kunstenaars. De vijf jaar na hun afstuderen biedt KOP kunstenaars de opdrachten, de begeleiding, de kennis en de relaties. KOP creëert met diverse activiteiten (zoals o.a. coaching, masterclasses, fieldtrips en netwerkevenementen in combinatie met een concrete kunstopdracht) de gelegenheid om zich op dit vlak te ontwikkelen.

7420

Nino Basilashvili

Nino Basilashvili maakt nieuwe mediakunst waarin interactie plaatsvindt tussen mensen door middel van technologie. De ervaring van de deelnemers staat daarbij centraal. Zijn wij wel in het hier en nu? Ervaren de deelnemers echte verbinding?

Meer over Nino

7421

Amber van Rangelrooij

Amber van Rangelrooij werkt als beeldend kunstenaar binnen haar eigen merk: Aesthetic Studios. Met een flirtende blik naar commercie geeft zij zichzelf de rol van consument, maker en merk. Aesthetic Studios heeft een moderne benadering van branding en bevraagt marketing.

Meer over Amber

7422

Ruben Warnshuis

Op het gebied van schoenen wordt innovatie vaak om de verkeerde redenen gebruikt: als gimmick of marketingtool in plaats van waarde toe te voegen of problemen op te lossen. 'Industrial Devolution: Footwear' van Ruben Warnshuis doet het tegenovergestelde en ontwikkelt nieuwe schoenstructuren met behulp van: “the project’s weaving workshop”.

Meer over Ruben

7423

Meer nieuws over jump!

Meer nieuws over Design to Market