Tijdens 'Talent Talks' worden filmmakers geïnterviewd en geven zij inzicht in hun maakproces. Ontdek wat hen inspireert!

In een diepgaand interview met veel beeldmateriaal duiken we in de persoonlijke wereld van de filmmakers. Next talent Niels Hoebers zal meer vertellen over Slow Stories; het concept dat hij ontwikkelde tijdens zijn talentontwikkelingstraject.

Ontdek meer over Niels' Slow Stories

1705

Talent Talks

Ook aanwezig zijn Ali Eslami, een Virtual Reality Artist uit Iran die sinds 2014 actief is en experimenteert met VR. Het werk van Ali slaat nieuwe wegen in voor dit opkomende medium door interactieve ervaringen te ontwikkelen, aangestuurd door zijn praktijkgericht onderzoek. En Thessa Meijer, een Nederlandse schrijfster en regisseur uit Amsterdam, is aanwezig. Haar werk wordt gekenmerkt door een dromerig magisch realisme met een humoristische ondertoon. Haar korte film 'The Walking Fish' werd geëerd met de Special Jury Price en een Gold van de Young Director Award 2019. Daarnaast is deze film de Nederlandse inzending voor de 2020 Academy Awards voor Live Action Short Film.

Eindhoven Film Festival

1738

Wil je contact opnemen?

Mail naar Coördinator Next