Tijdens deze ervaring in Trypoul Studio in Neerkant maak je als bezoeker onderdeel uit van de opnames van Rianne en Jornt. Via koptelefoons hoor je wat de muzikanten horen, wat je zelf wil horen, en meer! Opnames van deze avond en een verzameling van eerder gemaakte opnames zullen door Jornt Duyx gemixt worden tot een album. 

Ook zijn er twee cameramannen aanwezig. Zij zullen van de ervaring een aantal videoclips maken. Aan het publiek van deze avond natuurlijk de eer, om de eerste fragmenten te ontvangen. 

 

Meer over Rianne Wilbers

1711

Next

"Zoals velen van jullie weten ben ik geselecteerd als talent van Music Hub Brabant. Dankzij Music Hub Brabant kan ik me verdiepen in improvisatie. Afgelopen jaar heb ik al fantastische coachings en improsessies gedaan met bijzonder inspirerende musici zoals; Greetje Bijma, Oene van Geel, Sanne Rambags, Bram Stadhouders, Remco Menting, Raphaela Danksagmuller e.a.

Als ambassadeur van de hedendaagse muziek en na vele nauwe samenwerkingen met hedendaagse componisten en makers, wil ik nu eens de heldhaftige stap zetten door zelf te creëren. Een brug slaan tussen mijn (hedendaagse) klassieke achtergrond en de improvisatie!

"Wenn du lange in einen Abgrund blickst, blickt der Abgrund auch in dich hinein". - F. Nietzsche, was altijd al een inspiratie voor me. Geen barrières, geen keurslijf, gewoon springen.. in dat ravijn! 'Als een bungeejumpende sopraan', zoals Bart van Dongen (coach in dit traject) me wel eens noemt." Aldus Next-talent Rianne Wilbers. 

Music Hub Brabant

1709

Wil je contact opnemen?

Mail naar Rianne Wilbers