Aan de hand van fragmenten, foto's en eigen werk laten ze zien wat hen inspireert. Ze nemen je mee in hun werkproces en belevingswereld.

Zo net voor kerst ben je precies op tijd om je kerstcadeau's te kopen, bijvoorbeeld de nieuwste Wobby, een Risoprint, werk van een van de makers of een Pop Up Cinema tasje ontworpen door Next talent Jelle. De talenten van deze avond etaleren en verkopen hun werk!

En dat alles onder het genot van een drankje!

Over de makers:

Jelle van Meerendonk
In 2016 studeerde Jelle van Meerendonk af van het St Joost in Breda met een master in animatie. Na zijn studie ontdekte hij de oneindige mogelijkheden van non-realistische kunst. Zijn groeiende interesse in figuurtekeningen, menselijk gedrag en omgevingen stellen hem in staat om verhalen te creëren op één enkele pagina. Jelle is een van de talenten die deelneemt het talentontwikkelingsprogramma Next van Talenthub Brabant.

Pien Kars
Pien Kars is een Nederlandse kunstenares, recentelijk afgestudeerd aan de Koninklijke Academie Beeldende Kunsten met een BA in grafisch ontwerpen. Momenteel werkzaam op het gebied van animatie, circuleren haar belangrijkste interesses rond vrouwelijkheid, mythologie en seksualiteit.

Simon Lynen
Simon Lynen studeerde eerst graphic design aan de PHL in Hasselt, vervolgens heeft hij de studie 'Animatie film' afgerond aan de KASK in Gent. Hij is momenteel werkzaam als onafhankelijke illustrator en filmmaker. Daarnaast werkt hij ook aan theater performances met zijn band genaamd Frankie in samenwerking met Campo, een bekend theater in Gent.

Praktische informatie:
vrijdag 13 december
NS 16, NS-Plein 16, 5014 DA Tilburg
Entree: € 7,- (inclusief drankje)
Deuren open: 19:30
Begin Talent Talks: 20:00

Pop Up Cinema x Wobby - Talent Talks