Inversie bij This Art Fair 2021

Heel leuk nieuws! De talenten van Inversie zijn te zien bij de editie van This Art Fair (TAF) 2021 in Amsterdam. De focus ligt dit jaar op individuele kunstenaars uit verschillende richtingen. Er is onder andere ruimte voor beeldende kunst zoals theater, video, schilderkunst, video- en fotografie. De komende tijd zullen we je op de hoogte houden van de voorbereidingen naar deze expositie van de talenten. De talenten zijn: Debbie Schoone, Roos Vogels, Daniel Arthuus, Maureen Jonker, Hemaseh Manawi Rad en Floor Snels. 

This Art Fair is bedoeld om kunstenaars een kans te geven zich ondernemend op te stellen. Er doen kunstenaars mee die al langere tijd meedraaien in de kunstwereld, maar ook veel jong talent krijgt hier een presentatie, zoals onze Inversie talenten. Meer dan 100 talenten krijgen een podium om hun eigen werk te presenteren en te verkopen. This Art Fair staat voor een direct contact tussen kunstenaar en geïnteresseerde zonder tussenschakels, je koopt hier direct van de kunstenaar zelf!

Onze talenten worden in aanloop naar This Art Fair begeleid door Inversie in samenwerking met This Works, een programma met workshops, masterclasses en netwerkbijeenkomsten voor professionals waarin zij zich op alle vlakken kunnen ontwikkelen.

Dit jaar zal This Art Fair op 26 aug tot en met 29 aug in de Kromhouthal in Amsterdam Noord zijn! Voor meer informatie, tickets en updates zie de website van This Art Fair.

Website This Art Fair

2461

Inversie