“Hierdoor heb ik snel en veel stappen kunnen zetten in mijn ontwikkeling als schilder”

Hoe is het met je en jouw kunstenaarschap?

Met mij gaat het uitstekend! Met de geboorte van onze mooie dochter Noor is er sinds november 2021 veel verandert. Dit heeft veel invloed gehad op mijn kunstenaarschap en de gang naar mijn atelier. Door de beperkte tijd ga ik bewuster te werk en produceer ik minder. Dat geeft rust, maar omdat ik graag schilder, is het soms ook frustrerend. Hoewel ik nu minder werken maak heb ik wel meer exposities. Dat veel werken mijn atelier verlaten, gezien en gekocht worden geeft veel voldoening!  
 
 

Hoe kijk je terug op jouw deelname aan jump!?

Allereerst ben ik Galerie Nasty Alice dankbaar dat zij mij hebben meegenomen in dit traject. jump! heeft mij op zeer veel verschillende vlakken mooie en uitdagende zaken gebracht. Tijdens het traject heb ik mogen samenwerken met zeer interessante kunstenaars, galeries en kunstinstellingen waardoor er een groot netwerk is ontstaan. Door de exposities in museum Jan Cunen, de KunstRAI en KunstLoc hebben we zeer serieuze presentaties gemaakt. Daarnaast heb ik mijn eigen publicatie mogen maken met behulp van fotograaf Loek Blonk en conservator Merel van den Nieuwenhof. 
Mijn werk heeft met het traject een enorme vlucht genomen in zowel materiaalgebruik als ook de kijk op kunst. Hierdoor heb ik snel en veel stappen kunnen zetten in mijn ontwikkeling als schilder. Dit is verschillende mensen opgevallen waardoor ik nu meer exposities heb, in binnen- en buitenland, zoals het reizende galerie concept Ménage à Trois en Galerie Wolfsen in Denemarken. 

Welk advies kun jij geven aan de deelnemers van jump! en beginnende kunstenaars?

Werk met plezier, pak deze uitdaging met beide handen aan en heb geduld!

jump!-talent

Meer nieuws over jump!