‘Trojan’ laat een andere kant van Another Now zien in de vorm van een industrial nu-metal track, waarin ze een moderne twist geven aan de donkere elektronica van Nine Inch Nailsen de gemanipuleerde riffs en opzwepende refreinen van Limp Bizkit.

Dit is de derde single die is uitgebracht van aanstaand debuutalbum 'OMNI', dat op 16 juni het licht ziet. Het album is geproduceerd en gemixt door Rik Bosmans (bassist, vocalist & producer Another Now) en gemastered door Darius van Helfteren (Epica, Noisia, De Staat).

Website Another Now

Gitarist Miquell Kleuters: ‘’Trojan was het laatste nummer dat we hebben geschreven voor dit album. We voelden allemaal dat we een uitlaatklep nodig hadden voor opgekropte frustraties en een nummer wilden maken buiten onze grenzen en hierin onze stoom konden afblazen.''  Terugkijkend naar het schrijfproces, vult hij aan: ''... alle andere nummers op het album OMNI zijn sterk verweeft met Stef's perceptie rond het thema mentale gezondheid. Dit is een onderwerp waar we uiteindelijk zo diep in zaten dat we bijna vergaten onze eigen gevoelens en frustraties die met deze tijd komen te uiten. Met dit nummer laten we een ongefilterde versie van onszelf en onze eigen gevoelens zien.’’ 

Link naar video 'Trojan'