Opgegroeid in een huis waar Motown, soul, reggae en Nederlandstalige muziek centraal stonden, ontwikkelde Sidney al op jonge leeftijd een breed muzikaal palet. Zijn ontdekkingstocht bracht hem van hiphop en R&B tot indie pop, en hij heeft altijd een diepe waardering gehad voor de magische kracht van vocalisten.

Als voormalig MC van de dj-groep BANGANAGANGBANGERS en door zijn inspirerende sessies in de studio, met onder andere Huub van Loon en Dr. Moon, vond Sidney zijn passie voor het creëren en uitvoeren van melodieën. Dit avontuur heeft hem geleid naar waar hij nu is, klaar om zijn unieke geluid verder te ontwikkelen en te delen via Music Hub Brabant.

We kijken uit naar een muzikaal jaar vol innovatie en creativiteit met kenjedie als een van de veelbelovende artiesten in ons midden. Mis zijn optredens niet en laat je meevoeren door zijn betoverende muziek. We zijn verheugd aan te kondigen dat Sidney Marte komend jaar onderdeel gaat zijn van Music Hub Brabant!

Doelen tijdens MHB:

1. Artistiek onderzoek naar bereik en doorontwikkelen van stemgebruik. Vervolgens experimenteren met sounds en genres om een juiste richting te kiezen.

2. Eigenaarschap als artiest. Bouwen aan een duurzame carrière als onafhankelijk artiest in de muziekwereld.

https://www.youtube.com/@kenjedie3639

https://open.spotify.com/artist/5S2vsfPtNCTOKtUrr5Webo?si=gV-9FdxaRLWPTzcC1yNZpg  

8267