Peer is een woordenspeler met gratis inbegrepen gedachtenkronkels. Hun hoofd loopt een paar stapjes voor op henzelf, maar nodigt iedereen uit op de koffie. Bewandelt graag verdwaalde paden van onsamenhangende hersenspinsels. Hou je vast aan je lang vergeten kinderstoel of verdwaal in hun la vol fidget toys. 

Waar schrijf je over? 
Ik schrijf over alles waar ik een persoonlijke link mee voel of een mening over lijk te hebben - van supermarkt naar mentale problematiek, van verlate adhd-diagnoses naar klimaatrotzooi en van maatschappelijke problemen naar genderzoektocht. Ik schrijf in verschillende stijlen. afhankelijk van wat ik over wil brengen, maar het kwetsbare en echte staat altijd centraal. Je moet het blijven voelen, ook in abstractie. Ik plak stukken poëzie en spoken word samen met klankgebruik en smeer daar een laagje theatraliteit overheen. Om een poging te doen het onbegrijpbare te laten voelen. 

Wat is je medium? 
Voornamelijk poëzie en spoken word, waar invloeden van theater en performance art in terug te vinden zijn. 

Waar kunnen mensen je voor vragen/boeken? 
Sowieso voor performen, ook in verschillende vormen. Denk hierbij aan het voordragen van een korte tekst of een performance van een half uur. Met bestaand werk of geschreven in opdracht. Verder ga ik graag met mensen aan de slag met projecten waar woord en taal centraal staan, in welke vorm dan ook - mits er een performance-aspect aan vast zit. 

Waar kunnen we meer van je werk vinden? 
Op Instagram onder de naam @peer_roosen en voor mijn werk als onderdeel van het schrijverscollectief Oorzaak kan je meer vinden op @oor.zaak.