Zijn onderwerpen zijn de typische dingen uit het leven van een 'jong volwassene', denk hierbij aan "feesten, de liefde en vriendschappen."

Uitverkochte releaseshow

Voor de release van zijn derde EP werd in november 2019 een release show in de Mezz geboekt die compleet uitverkocht. Dat was volgens Music Hub Brabant mentor Dennis Boot (programmeur Mezz, Breda) het moment dat Zeno echt op viel. "Zeno benaderde ons voor een releaseshow, waar we direct enthousiast over werden. We hadden echter niet verwacht dat hij die in zijn eentje, zonder enig concept eromheen, zo snel zou uitverkopen. Toen we daarom onze lijstjes moesten gaan maken voor het opkomend talent bij de Music Hub Brabant, stond Zeno bovenaan. Dat was een no-brainer. Zeno stak eigenlijk overal bovenuit als je kijkt hoe ver hij al is en hoe professioneel hij te werk gaat. Het werd al snel duidelijk hoe gretig Kevin is en hoe hard hij ervoor wil knokken."

Music Hub Brabant

Voor Kevin kwam de samenwerking met Music Hub Brabant op de perfecte tijd. "Door mijn opleiding en de ervaring die ik ondertussen had opgedaan, kwam ik tot de conclusie dat ik mezelf op alle gebieden goed wilde neerzetten. Toen ik dan ook werd benaderd voor dit traject gaf ik aan dat ik vooral daar aan wilde werken: dat ik een nog sterkere Unique Selling Point wil. Ik wil echt op de branding gaan zitten en gaan kijken hoe ik mijn muziek nog unieker kan maken, zonder dat ik in een niche beland, maar mijn muziek voor een grote doelgroep kan blijven maken. Daarvoor ga ik elke maand met specialisten samen zitten om te kijken hoe we dit kunnen realiseren."

Live optredens

Ook voor zijn live shows wil Zeno graag verder nadenken, en ook dat is één van de onderdelen die hij wil onderzoeken met steun van de Music Hub. “Muziek maken, dat gebeurt eigenlijk vanzelf en dat lukt altijd wel. Ik heb een groep producers om me heen waar ik goed mee kan samenwerken. Ik denk vaak na over mijn live shows en wil proberen daar echt iets speciaals mee neer te gaan zetten. Het is goed om hiervoor extra feedback te krijgen van iemand die buiten je netwerk staat."

Mentor Dennis Boot, Mezz Tegenwoordig wordt er heel veel muziek gemaakt en uitgebracht, wat Zeno natuurlijk ook al een tijd doet. Daar heeft hij niet zoveel support van ons voor nodig. We willen juist kijken hoe we zijn identiteit naar buiten kunnen uitdragen. Eigenlijk het ontastbare, wat erg moeilijk is, maar tegenwoordig heel belangrijk is. Dat willen we proberen juist te krijgen, om zo iets unieks te creëren. Dat is de hoofdzaak voor nu.”