In april 2021 bracht Jasha haar eerste single 'Love is Love' uit, waarmee ze meteen de aandacht wist te trekken. Haar catchy singles en EP werden gedraaid op populaire radiostations zoals 3FM, NPO Radio 2 en FUNX. De videoclip van haar nummer 'MIJN VROUW' werd in maart 2022 zelfs getoond op ‘Roze Filmdagen Amsterdam’. Haar debuut EP 'Verlangend Verdwaald' bleek een groot succes, wat leidde tot haar eerste headline show voor een volle zaal. Ook online oogstte ze lof, met meer dan 200.000 streams. Haar indrukwekkende prestaties brachten haar datzelfde jaar naar de mainstage van Pride Amsterdam, waar ze voor duizenden mensen optrad.

Jasha's flamboyante optredens, vaak vergezeld door haar band en/of een danseres, hebben de aandacht getrokken van menig muziekliefhebber. Ze heeft al op verschillende podia gestaan, van het hoofdpodium van Patronaat in Haarlem tot aan de Hall of Fame in Tilburg. Met haar bijzondere mix van muziek en theatrale flair heeft ze een opvallende indruk achtergelaten op de Nederlandse muziekscene.

Momenteel werkt Jasha aan nieuwe muziek en haar fans kunnen zich dus verheugen op nog meer van haar duistere, dansbare en dramatische popmuziek, die niet alleen de hoogte- en dieptepunten van het daten weerspiegelt, maar ook haar persoonlijke en artistieke groei.

Doelen tijdens Music Hub Brabant traject:

– nieuwe muziek maken

– netwerk vergroten

– productioneel groeien

– muzikaal groeien

– live groeien

– visueel groeien

– nog meer een eigen sound creëren. 

 

Instagram: https://www.instagram.com/jashaeliane/

Website: https://jashaeliane.mypixieset.com/

Spotify: https://open.spotify.com/artist/6aY6UyadP2c9dOcc8kIkRU?si=9rvUFNluQxCUHHHPYGqANQ&nd=1&dlsi=55862d53e1254a3a

 

8257