De creatieve uitingen van Brian Omen zijn een verkenning van de unieke samensmelting van verschillende zintuigen, waarbij hen muziek en geur combineert tot een ongeƫvenaarde symbiose. Deze innovatieve benadering heeft niet alleen hun kunst, maar ook hun aanwezigheid op vooraanstaande evenementen en festivals versterkt. Brian heeft hun werk tentoongesteld op diverse prestigieuze locaties, waaronder het Draaimolen Festival, Paris Fashion Week, Dutch Design Week en SXSW. Deze optredens benadrukken hun veelzijdigheid en het vermogen om diverse publieken aan te spreken.
 

Momenteel concentreert Brian zich op het ontwikkelen van nieuw werk, waarbij hen zich verdiept in genres als shoegaze en ambient. Dit nieuwe creatieve pad is gericht op het leveren van boeiende liveshows die de zintuiglijke ervaring van het publiek verder uitbreiden en verdiepen. Brian is niet alleen gericht op het artistieke aspect, maar ook op de strategische plaatsing van hun creaties. Hen plant zorgvuldig hun albumr eleases en streven ernaar waardevolle relaties op te bouwen met relevante personen en organisaties binnen hun vakgebied.
 

Brian Omen's aanpak kenmerkt zich door een diepgaand begrip van zowel muzikale als geur technische kunsten, wat hen in staat stelt om grensverleggende werken te creƫren die zowel de geest als de zintuigen prikkelen. Met een voortdurende drang naar innovatie en de wens om unieke zintuiglijke ervaringen te bieden, blijft Brian Omen een fascinerende en invloedrijke figuur in de kunst- en muziekscene.
 

https://www.instagram.com/brianomen_/
https://www.linkedin.com/in/brianoomens/
 

8265