Toen 013 op zoek ging naar een nieuwe nachtprogrammeur, was het juist het poppodium dat Stolk benaderde. Hoewel hij niet actief de positie zocht, erkent Stolk het als een droom om in het, naar eigen zeggen, misschien wel mooiste poppodium van Nederland te werken. Bij deze functie komt nu ook het mentorschap van Music Hub Brabant, net als zijn mede programmeur bij 013, en mentor bij Music Hub Brabant, Daan Holthuis.

Stolk, die in Tilburg opgroeide, is van jongs af aan een vaste bezoeker van het poppodium. Deze ervaringen hebben bijgedragen aan zijn brede muzikale interesse. Zijn bekendheid in het Tilburgse nachtleven is niet alleen te danken aan zijn programmeerwerk, maar ook aan zijn optredens als DJ 'De Manager'. Met zijn inzet voor 'Het Hiphop Journaal' draagt hij actief bij aan zijn passie voor Nederlandse hiphop.

Om het nog wat breder te trekken is Dirk ook de coördinator van ‘Offroad,’ het aanvullend programma dat tijdens het Roadburn festival in Tilburg plaatsvindt. Offroad probeert de stad, en haar inwoners, dichter bij Roadburn te brengen. Offroad biedt bezoekers kortingen, optredens, activiteiten, speciale menu’s en meer. Tilburgers en bezoekers van overal kunnen op die manier een voorproefje krijgen van wat Roadburn inhoudt, terwijl Roadburn-gangers de stad kunnen verkennen en eventueel iets extra’s kunnen toevoegen aan hun gebruikelijke Roadburn-ervaring. Roadburn heeft Offroad mogelijk gemaakt in samenwerking met de stad Tilburg en was dit jaar uitgebreider dan ooit…

Meer Music Hub Brabant nieuws