In beweging voor talent

Tussen 2018 en 2020 vormden zich acht talenthubs. Alle met hun eigen werkwijze, passend bij de discipline. Sommige hubs kwamen voort uit bestaande programma’s voor talentontwikkeling, sommige werden nieuw ontwikkeld. In 2018 werden PLAN, Music Hub Brabant, Design to Market en Next onderdeel van TalentHub Brabant. In 2019 kwamen daar jump!, WOLK en DocNext bij en tenslotte in 2020 Inversie.

Er gebeurt veel binnen TalentHub Brabant. Niet alleen ontwikkelen talenten zich op zowel artistiek, persoonlijk als zakelijk gebied, ook werken de hubs constant aan het verstevigen en vergroten van hun netwerk van partners en andere betrokkenen en werken ze samen aan interdisciplinair aanbod voor de deelnemende talenten.

Datavisualisatie

Hier op het platform van TalentHub Brabant berichten we sinds maart 2018 regelmatig over al deze zaken, maar nooit eerder brachten we de ontwikkelingen op een heldere visuele manier in kaart. Dat hebben we nu wel gedaan, met als resultaat een aantal mooie datavisualisaties die laten zien hoe het netwerk zich tussen 2018 en 2020 heeft ontwikkeld.

Klik hier voor de visualisatie

Nieuwsbrief

De komende periode vertellen we aan de hand van de visualisaties meer over de opbrengsten van TalentHub Brabant tussen 2018 en 2020, maar zeker ook over hoe het netwerk zich heeft doorontwikkeld tot en met vandaag.

Houd dit platform in de gaten dus, of schrijf je in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina.