Schrijvers gezocht voor WOLK 21/22!

Ben jij geboren of woonachtig in Brabant en heb je de ambitie om van schrijven je beroep te maken?
Goed nieuws! WOLK 21/22 gaat van start en we zoeken schrijvers, performers en makers bij wie het woord centraal staat.

WOLK biedt talentvolle schrijvers langdurig intensieve begeleiding en een plek om zich te ontwikkelen en te verdiepen. Zo krijg je een vaste mentor, redactie op nieuwe teksten en een werkplaats om samen met andere auteurs je werk te bespreken.

Is dit op je lijf geschreven? Meld je dan aan vóór maandag 7 juni door het volgende te sturen naar wolk@stichtingwatershed.nl :

- 3 à 4 tekstfragmenten van samen niet meer dan 1500 woorden. Als jouw werk beter tot uiting komt in een video of audiofragment mag je dit toevoegen (max 5 min).
- Een korte motivatiebrief met antwoord op de vragen:
* Wat is je achtergrond en schrijfervaring?
* Wat zijn je ambities voor de lange termijn, oftewel wat wil je bereiken binnen het schrijversvak?
* Wat zou je verder willen ontwikkelen binnen dit traject (d.w.z. professionalisering, publicatie, uitvoering, redactie, enz.) Wees zo specifiek mogelijk.

Op basis van alle aanmeldingen maken we een selectie van 12 potentiële deelnemers, waarmee we persoonlijk in gesprek gaan. Hieruit selecteren we eind juni 6 literaire kunstenaars voor het WOLK-traject van 2021/2022.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Mirjam van Dijk, de coördinator van WOLK via mirjam@stichtingwatershed.nl of kijk op www.stichtingwatershed.nl/wolk 

We kijken uit naar jullie aanmeldingen!

WOLK is de Talenthub Letteren van Noord-Brabant, een gezamenlijk traject van literaire organisaties Tilt, Poetry Circle Nowhere en Watershed.

Schrijvers gezocht voor WOLK 21/22!

WOLK