Opening

De expo toont bijzonder werk dat bestaat uit uiteenlopende kunstvormen; van beeldende kunst tot letteren, van muziek tot theater en van film tot design. Tijdens de opening van de expositie op 16 september kun je kennismaken met de makers uit TalentHub Brabant. Geniet van wat hier kiemt en uitwaaiert over Nederland én daarbuiten. 

Donderdag 16 september 
Tijd: 17.00 – 19.00 uur
Locatie: LocHal, Tilburg
Toegang: gratis

Talenthub Brabant

In Brabant wordt op een unieke manier samengewerkt aan de ontwikkeling van creatief toptalent. Alle kunstenaars in de expositie zijn verbonden aan een van de zeven ‘talenthubs’ van het programma TalentHub Brabant van de provincie Noord-Brabant en Kunstloc Brabant. Binnen TalentHub Brabant werken presentatie-instellingen, podia, festivals en andere ondersteunende instellingen samen met meer dan honderd talenten. Zo bouwen ze gezamenlijk aan een goed klimaat voor jonge veelbelovende makers in Brabant.

Kom in de expo Van Hier & Verder kennismaken met de makers uit TalentHub Brabant. Geniet van wat hier kiemt en uitwaaiert over Nederland én daarbuiten. Van 16 september tot en met 14 november kun je het werk bewonderen van onder andere Noortje Haegens, Wessel Verrijt, Billie van Katwijk en Sandro van der Leeuw. Daarnaast is er een programma met extra activiteiten waarin je andere makers uit TalentHub Brabant ontmoet.

Bekijk hier alle talenten van TalentHub Brabant