Regelmatig ontvangen de jump-kunstenaars een training bij Pennings Foundation. Er zijn bijvoorbeeld trainingen over ondernemerschap en social media. Marion Beltman gaf de deelnemers eind december een tweedaagse training met betrekking tot ‘subsidie aanvragen’.

Voor zakelijkheid in de culturele wereld en innovatie in het bedrijfsleven

Marion Beltman is werkzaam als organisatieadviseur Kunst en Cultuur en bestuurskundige bij diverse kunstopleidingen. Vanuit haar eigen bureau en via intermediairs begeleidt zij culturele (erfgoed)instellingen, ontwerpbureaus en beeldend kunstenaars bij zakelijkheid en strategie. Zij bekleedde ruim dertien jaar beleids- en leidinggevende functies (onder andere als Hoofd Utrecht Graduate School of Visual Art and Design en Studieleider Visual Art and Design Management) op de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en werkt sinds 2007 als zelfstandig organisatieadviseur, cultuurmarketeer, businesscoach en trainer. Beltman is eveneens gastdocent kunstonderwijs en trainer bij opleidingsinstituut NCOI (Marketing en bestuurskundige vakken) en vervulde diverse bestuursfuncties bij culturele organisaties.

Kennis delen en van elkaar leren

Naast de jump!-talenten zijn twee kunstenaars geselecteerd die niet aan jump! deelnemen. Zij zijn geselecteerd om de training te volgen via een open call op de jump!-social media kanalen. Dit zijn Amber van Rangelrooij en Elise Klinkert.

Wil je contact opnemen?

Mail naar Coördinator jump!