Eindtentoonstelling 30 april en 1 mei

Niet in staat om fysiek contact te maken met dierbaren, blijven we achter met een enigszins absurd en verstrooid beeld, een beeld dat niet gemakkelijk te verwerken is. Maja zal op zoek gaan naar de juiste symboliek, naar manieren om de film te dragen, zonder de essentie ervan te verliezen. Om met jou als kijker de absurditeit te delen van het omgaan met verdriet op een bufferende livestream.

Kom je bij Witte Rook kijken naar haar eindtentoonstelling? 

⚫  Zaterdag 30 april & Zondag 1 mei  | 13:00 –17:00u
📍 Witte Rook | Stationslaan 111, Breda

meer over deze expo

Avondprogramma zondag 1 mei

Op zondag 1 mei heeft Maja meerdere artiesten uitgenodigd om een avondprogramma te maken. Naast dat je haar film kunt zien, zal ze haar nieuwe dichtbundel ‘In All Your Filth and Glory’ presenteren en hieruit voordragen. Het is een Engelstalige dichtbundel met illustraties waar ze het afgelopen jaar aan werkte. Deze avond zullen Nichon van der Heijden en ook Joshua Snijders gedichten voordragen. 

Daarna is er een performance van Swagemakers Swarth. Swagemakers (viool) en Swarth (stem) doen niet aan repeteren. Ze gaan gewoon aan de slag en laten zich inspireren door waar ze zijn, wat ze zien, wat ze ruiken en voelen. Deze avond zullen ze stukken van ‘In All Your Filth and Glory’ gebruiken in hun werk. De avond wordt afgesloten met een muzikale, acoustische set door Myllie Tunes, een singer songwriter uit Breda.

Avondprogramma zondag: inloop 16:30, start 19:00

Meer over Maja Irene Bolier lees je hier