De talenten zullen het komende anderhalf jaar regelmatig individueel of als groep exposeren, met als startpunt de expositie in Helmond. De Cacaofabriek EXPO beschikt over drie monumentale zalen: de benedenruimte, de vide en de bovenzaal. Elke expositieruimte heeft zijn eigen specifieke kwaliteiten, die optimaal worden inzetten. Een tentoonstelling, meestal met nieuw werk dat speciaal gemaakt is in samenspel met de ruimte, ontstaat in nauwe samenwerking met het team van De Cacaofabriek. Het tentoonstellingsprogramma bestaat uit zes exposities per jaar van (inter)nationale hedendaagse kunst. Er is zowel aandacht in het programma voor jong talent als voor kunstenaars die al langer meedraaien.

Ageeth Boermans en Bert Loerakker cureren de expositie en hebben voorafgaand met elke kunstenaar contact. Beide maken onderdeel uit van de artistieke commissie van De Cacaofabriek Expo, onder leiding van Julienne Tullemans.

De expositie is gratis te bezoeken van 1 t/m 28 augustus bij De Cacaofabriek, iedere dag geopend van 13 tot 17 uur. De Cacaokade 1, 5705 LA Helmond.

Website

4799
4800
De Cacaofabriek Helmond

Wil je contact opnemen?

Mail naar Coördinator jump!