Tijdens de jump! expositie in De Cacaofabriek kun je onder andere de installatie van Marijn Dijkmeijer zien. De muzikanten van H.U.T. Kollektief gaan gedurende de maand augustus het werk van Dijkmeijer proberen te vangen in een muziekstuk. Dit zal eenmalig worden uitgevoerd op de afsluitende dag van de tentoonstelling, zondag 29 augustus.

H.U.T. uit Tilburg maakt een mix van punk, credible art, poëzie, krautrock en improv protopop, dus je begrijpt wel dat dit afsluitingsconcert van de jump! expositie een eclectische bedoeling gaat worden!

Wat is H.U.T. ?

We kunnen ons voorstellen dat je denkt: 'Wat is H.U.T.?' Het antwoord is: Humanisten Uit Tilburg, een kunstenaarscollectief dat bruggen slaat tussen Tilburgse kunstenaars uit verschillende vakgebieden. Ze werken met muzikanten, beeldend kunstenaars, schrijvers, film- en theatermakers en smeden zo een multidisciplinair collectief van makers die samen H.U.T. vormen en vormgeven. Ze zetten zich in het bijzonder in voor het ontwikkelen van een experimentele cultuur.

Zondag 29 augustus 2021
De Cacaofabriek, Cacaokade 1 5705 LA Helmond

Gratis entree - open: 14.30 uur - aanvang: 15.00 uur.

De expositie is gefotografeerd door fotograaf Peter Cox.

Wil je contact opnemen?

Mail naar Coördinator jump!